BOGHIU PORTAL CU MACARA

Boghiul portal cu macara tip BPTS-01 este un utilaj folosit in grupuri de mai multe bucati, la transportul tronsoanelor lungi de sine, in cadrul lucrarilor de intretinere pe reteaua cailor ferate, de metrou sau de suprafata, pentru inlocuirea sinelor uzate. El se compune din doua subansamble distincte respectiv: boghiul de transport si macaraua portal de manipulare a acestora.

Cu ajutorul boghiurilor cu macara tip BPTS-01 se pot transporta si manevra una sau doua bucati de sine lungi de tipul S45 sau S60, manipularea acestora facandu-se in limita capacitatii de ridicare a troliului de 1800 kg. Dupa inlocuirea sinelor din cale, cele vechi si uzate sunt transportate si descarcate la locul de depozitare.

Manevrele de incarcare si descarcare a sinelor pe boghiul de transport se pot face cu macaraua portal montata pe boghiu.

 

Caracteristici contructive:

 • ecartament                                                                   1432 -2  +³  mm
 • ampatament                                                                 800 mm
 • diametrul de rulare al rotii                                           330  mm
 • dimensiuni de gabarit:
  • lungime                                                                   1187 mm
  • latime                                                                      2362 mm
  • inaltime                                                                   1431 mm
 • viteza de deplasare                                                        max 30 km/h
 • masa                                                                            550 kg
 • camp de culisare transversal                                          max 1710 mm
 • camp de culisare vertical                                                max 1000 mm
 • tipul sinelor transportate                                                min S49E, max S60E
 • distanta intre sinele transportate                                     max 750 mm      

  

DREZINA DE CALE TIP DC 140L

Drezina de cale DC 140L este un vehicul automotor, destinat mecanizarii lucrarilor de verificare si interventie la infrastructura caii ferate, precum si pentru transportul personalului si a materialelor necesare, in conditii de siguranta si transport, la si de la locul interventiilor. Pentru a putea raspunde cat mai eficient unei game cat mai diverse de situatii de interventie, drezina de cale poate tracta forma tren de interventie impreuna cu 1-3 remorci tip RDC de generatia a II-a sau a III-a. In acest sens, drezina cuprinde doua subansamble principale, respectiv infrastructura echipata si cabina asamblata, iar ca subansamble auxiliare, lazi transport materiale, capotaje inferioare, scari de acces etc.

REMORCA DE CALE TIP RDC 122/140L

Remorca de cale tip RDC 122/140L este un vehicul tractat destinat mecanizarii lucrarilor de interventie la infrastructura caii ferate, precum si pentru transportul materialelor necasare in conditii de siguranta la si de la locul interventiilor. Pentru a putea raspunde cat mai eficient unei game cat mai diverse de situatii de interventie, remorca de cale poate forma tren cu alte remorci de acelasi tip sau cu alte utilaje de intretinere a caii.

  

Excavator

Executam adaptari la utilaje de interventie la calea ferata

Close Menu